Skip to content

Voedingsadvies

Gezonde honden voeding

Orthomoleculaire therapie

Honden zijn van nature carnivoren en hebben een kort spijsverteringsstelsel. Zij eten normaal het hele prooidier (spiervlees, organen, botten, maaginhoud) om alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen.

Mijn voorkeur gaat uit naar voeding volgens het hele prooi principe, deze sluit het best aan bij het natuurlijk dieet van de hond. Vitamine en mineralen komen zo veel mogelijk uit de natuurlijke ingrediënten. De voeding is vrij van chemische toevoegingen en bevat weinig of geen granen. Koolhydraten komen nauwelijks voor in het natuurlijk dieet van de hondachtigen.

Je kan zelf een menu samenstellen of kiezen voor KVV (Klaar ingevroren Vers Vlees). Dit is kant en klaar ingevroren vers vlees dat bestaat uit de juiste verhouding spiervlees / orgaanvlees / bot en eventuele groenten. Er is keuze uit verschillende diersoorten: gevogelte, hoefdieren, wild en vis.

Een uitgebalanceerde voeding is uitermate belangrijk voor de gezondheid van uw hond.

Natuurlijk sta ik ook open voor andere ideeën en zoeken we samen naar de voeding die voor u best aanvoelt en binnen uw budget past.

Wenst u advies over de geschikte voeding voor uw hond, dan kan ik u daarbij helpen. Eerst bekijken we het dieet en vullen dit indien nodig verder aan met de nodige supplementen.

di Terra Meiga - voedingsadvies

Voedingsadvies

Intake + opvolging gedurende 1 maand: €75

Assortiment

Wij zijn geen echte winkel, u kan steeds bij ons terecht op afspraak.

Gelieve er rekening mee te houden dat onze voorraden beperkt zijn, maar U kan steeds uw bestelling doorgeven. Dan maken wij deze met plezier voor u klaar.

Wij hebben KVV, gestoomde worsten, blikvoeding, brokken, gezonde snacks en supplementen.

DARF, Alroda, Bandit, Tammenga, Dogmeat, Keetjes, Meatlove, Steakhouse, Akyra, Orijen, Bio-Ron, de Groene Os, Vitals, Bonusan, Energetica Natura.

Tevens hebben wij ook honden tuigjes van Haqihana en lange honden lijnen (3-10m) in biothane en leder in ons gamma.

di Terra Meiga - heeft u een vraag - voedingsadvies

Heb je een vraag of wens je persoonlijk advies?